Részecskeszűrő tisztítás

Kipufogó dob - A részecskeszűrő cseréje irdatlanul drága kiadás. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni

Vonóhorog Szűrőrészecske: Az elromlott részecskeszűrőt cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon borsos költségű, míg utóbbi pénztárcabarát trükk. Régebbi személygépkocsi vétele előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnos rengeteg esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át leszerelés nélkül. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon fedezhető fel tanulmány.

A részecskeszűrő cseréje nagyon magas költség. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő költsége több százezer forint. Temérdek rémhír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, mivelhogy a megjavítás költsége rettentően magas.

Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a sebességet. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki az új részecskeszűrő díjának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépkocsi üzemanyag fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye különösen leromlott.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-09-23 17:19