Elragadó mesekönyv, amit imádnak a kicsik

A felnövekvő lurkónak jókora igénye akad arra, hogy mesekönyv, számítógépes grafikus képzés olvasásával átlássa a klasszikus humán kapcsolatokat, szimpatizáljon a vitézekkel

Plakát - A mesekönyv sztorijaiból ki lehet emelni részleteket, amiket aztán illusztrációként, vagy plakátként a lurkó viszontláthat. A Meséld mesekönyv honlapon található még több ötlet. Ily módon a szeretett fabulabeli mintaképét, esetleg mesebeli helyét többnyire láthatja. A mesekönyv és a mese bemutatása aszerint készülnek grafikusunknál, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi munkahelyünkre, amelyet akar a gyerekszobában látni grafikaként. Mesekönyv részletek a meseld.hu weblapon. Arra is van mód, hogy több meséből egy kis képes mesekönyvet alkossunk személyre szabva a baba igényeinek megfelelően.

A mesekönyv tartalmát legalább olyan remekül lehet grafikázni, mint megírni magát a históriát. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és nagyon jó pszichológiai adottságok kellenek, amikkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan titkaival. A mesekönyv valóságos emberekhez hasonló, körülményes és életszerű karakterek segítségével a ifjoncok nem tudnák olyan könnyen megtanulni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a extrém karakterek példáján.

Forrás: meseld.hu, 2019-08-27 13:38