Grafikus képzés: Imádni való mesekönyv, amit imádnak a gyerkőcök

A felcseperedő lurkónak nagy szüksége akad arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a sima emberi kötelékeket, szimpatizáljon a hősökkel

Brossúra jelentése: A mesekönyv bemutatása aszerint készülnek minálunk, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi nekünk, amelyet akar a gyerekszobában látni illusztrációként. Cikkek a Meséld mesekönyv blogon. Arra is van mód, hogy sok meséből egy kis képes mesekönyvet alkossunk személyre szabva a utód igényeinek megfelelően. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet ragadni részleteket, amiket azután rajzként, vagy poszterként a utód viszontláthat. Ily módon a kedvelt fabulabeli eszményképét, vagy mesebeli helyét állandóan láthatja.

A mesekönyv ideje soha nem évül el. A mesékre megállás nélkül igény van, tudniillik mindenki vágyódik a boszorkányságra a borzongásra. A mesekönyv mondanivalója emellett igencsak hasznos és kulcsfontosságú a csemete növekedése szemszögéből mert annak segítségével terjed képzelőtehetsége, szókészlete, a mese szereplőivel azonosulva átélhet másfajta állapotokat feloldhatja a benne felgyűlt feszültséget.

Forrás: meseld.hu, 2019-07-29 14:48