Friss heti lottószámok


Nincs olyan, aki nem ismerné a többéve játszható nemzedékeken átívelő, töretlen sikerű magyar lottójátékokat. És az eheti lottószámokat és a velük járó nyereményeket?

Honlapunkon fellelhetők az Ötös lottó, a Hatoslottó, és a Skandináv lottó esetében a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a megszokott heti számhúzásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Kontrollálhatod, hogy a nyerőszámaiddal milyen találatokat sikerült volna elérni a korábbi Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon az előkerült nyertes számok milyen gyakran bukkantak eddig fel a szóban forgó lottó múltja során az adott év, esetleg a legutóbbi telitalálat óta eltelt időszakban.
Akkor, ha éppen senki nem lett multimilliomos, akkor az elvihető lottónyeremények összegét és halmozódását is nyomon követheted.

Amennyiben nem kizárólag csak a szerencseszámokkal próbálnál szerencsét, akkor az aktuális lottó játékokhoz kapcsolódó nyeremény akciók köréből is szemezgethetsz.

Szeretnél kockázatmentesen játszani? A Skandináv lottó tippjátékunkban fény derül arra, hogy sorsolásonként melyek a játékosok által beikszelt gyakran előforduló számok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes heti kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Amennyiben van véleményed a lottó húzásokról, a hozzájuk társított vélelmezett csalásról, akkor egy nyílt fórumon keresztül könnyen megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő gondolatokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2019-03-31 09:52