Friss heti lottószámok

Rengetegen ismerjük a többtízéve kipróbálható nemzedékeken átívelő, töretlen sikerű hazai lottó játékokat. És az eheti nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

Honlapunkon megtalálhatók az Ötös lottó, a Hatos-lottó, és a Skandináv lottó esetén a legutóbbi nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a szokásos heti húzásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Ellenőrizheted, hogy a saját számaiddal milyen eredményeket sikerült volna elérni az elmúlt Ötöslottó, Hatos lottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó esetében a húzásokon az előkerült nyerőszámok milyen sűrűn jelentek meg az adott lottó eddigi története során az adott év, vagy az utolsó jackpot óta eltelt időben.
Ha most senki nem lett multimilliomos, akkor a megnyerhető nyeremények értékét és halmozódási folyamatát is nyomon követheted.

Amikor nem kizárólag csak a szerencseszámokkal tennéd próbára a szerencsét, akkor a mindenkor friss lottókhoz kapcsolódó nyeremény akciók közül is tallózhatsz.

Szeretnél kockázatmentesen játszani? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy sorsolásonként melyek a játékoskedvűek által beikszelt gyakran előforduló nyerőszámok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes heti kézi vagy gépi számsorsolásokon.

Ha lenne véleményed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kötődő vélelmezett manipulációról, akkor egy nyílt fórum segítségével egyszerűen megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő véleményekre.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2019-03-31 09:52