Van egy nem mindennapi online rádió

Temérdek közismert zene egy kivételes online rádióban

Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Fölöttébb szenzációs, hogy az online rádióban húsz kolléga robotol önkéntesként.

Meghatározó célkitűzése a szeretett online rádiónak, hogy teret adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják megmutatni képességeiket. Az online rádió személyzetének sarkalatos, hogy a nép többi rétege jobban megismerje látássérült embertársát. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak.

Ez idő tájt már nagyon sok helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a fogyatékos emberek világát. A Lépés Rádió online rádió weblapon fedezhető fel még több javaslat. Ebben társ a kivételes online rádió. Sajnos hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-02-25 19:49