Létezik egy nem mindennapi online rádió

Számos közkedvelt zene az online rádióban

Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Módfelett csodálatos, hogy az online rádióban 20 munkatárs fáradozik önkéntesként.

Ebben a korban már nagyon sok helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a fogyatékos személyek életét. Ebben segít a nem mindennapi online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban.

Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak. Az online rádió közösségének fontos, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje látássérült embertársát. Fontos célja az ismert online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják feltárni tehetségüket. A Lépés Rádió online rádió weblapon kereshető adat.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-02-19 16:46