Barátságos árú paplan rendelés

A paplan technika legújabb innovációja, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik meg

Paplan - Temérdek kitételnek kell eleget tennie a borítónak. Van 95 fokon tisztítható Paplan, mely nagy egészségi igényeknek is eleget tesz. A gyártó cégek jókora figyelmet fordítanak a paplan fedőanyagának nívójára, mivelhogy ez kapcsolódik bőrünkkel alvás folyamán.

A naturális alapanyagú paplan rajongóira is figyelmet fordítottak a gyártó cégek. A műszálgolyós töltetet befedő fedőanyagot nívós pamutból alkotják. Bőrünk csupán naturális anyagokkal érintkezik. A paplan technika legújabb találmánya, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik meg. Az Otthonkomfort paplan weblapján látható még több trükk. Amely szabályozza a test hőjét. Hideg időben melegséges érzetet ad, nyári kánikulában kellemes hűvös érzést jelent.

Műszál töltetű paplan széles körben szeretett. Merthogy a fejlesztés során rádöbbentek a gyártók, hogy a réteges poliészter szál páratlan hővezetési sajátossággal bír. Formatartó, a test hőmérsékletét nagyon gyorsan átveszi. Rendszerint használják sportfelszerelésben is. Paplan javaslatokért kattintson erre a honlapra.

Címkék: Paplan

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-08-02 19:31