Mesekönyv amit imádnak a kicsik

A felcseperedő lurkónak óriási szüksége van arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a hétköznapi emberi összefüggéseket, szimpatizáljon a vitézekkel

Mesekönyv - A mesekönyv igazi emberekhez hasonló, összetett és életszerű figurák segítségével a ifjoncok nem tudnák olyan egyszerűen megérteni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a végletes karakterek példáján. A mesekönyv üzenetét minimum olyan remekül lehet rajzolni, akár megalkotni magát a fabulát. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és jó pszichikai adottságok kellenek, melyekkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan rejtelmeivel.

A mesekönyv fejezeteiből ki lehet ragadni szakaszokat, amelyeket aztán képként, vagy plakátként a csemete viszontláthat. mesekönyv tudásbázis a meseld.hu honlapján. Ily módon a kedvenc mesebeli ideálját, esetleg mesebeli helyét többnyire láthatja. A mesekönyv bemutatása úgy készülnek cégünknél, hogy a szülő a kiválasztott históriákból azt a részt elküldi nekünk, amit akar a gyerekszobában látni rajzként. Arra is van mód, hogy sok meséből egy kis képes mesekönyvet rendeljen személyre szabva a gyermek igényeinek megfelelően.

Címkék: Mesekönyv

Forrás: meseld.hu, 2017-07-26 13:26