Részecskeszűrő adalék

A részecskeszűrő feladata az, hogy meggátolja az egészségroncsoló szemcsék szabad távozását

Részecskeszűrő - Számtalan rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, mert a megjavítás díja rettentően magas. A részecskeszűrő cseréje nagyon magas kiadás. Rettentően mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Részecskeszűrő folytatása a reszecske-szuro.hu weboldalán. A gyári részecskeszűrő díja több százezer forint.

A részecskeszűrő regenerálja önmagát. Viszont ehhez nagyobb fordulatszámon kell autózni több ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben meglévő szennyeződés elég. A részecskeszűrő baja jellemzően 160 ezer km körül mutatkozik meg. Ez nagyrészt a személygépkocsi felhasználásától függ. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon látható még több javaslat. Akik kiváltképp városban használják, gyorsabban találkoznak a komplikációval.

Használt személygépjármű vásárlása előtt sajnos nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon számtalan alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően magas kiadás, míg utóbbi pénztárcabarát megoldás.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-02-18 15:52