Kivételes online rádió

Sok kedvelt felvétel az online rádióban

Online rádió - Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak. Fontos feladata a népszerű online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják kifejezni tehetségüket. Az online rádió csapatának lényeges, hogy a nép többi rétege jobban megismerje sérült embertársát. Rádióhallgatás iphone részletek ezen a honlapon.

Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Felettébb szenzációs, hogy az online rádióban 20 munkatárs tevékenykedik önkéntesként.

Napjainkban már számos helyen található érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a sérült emberek világát. Ebben partner a rendkívüli online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-02-24 22:12