Online rádió kedvelt zenékkel

Van egy rendkívüli online rádió. A Lépés Rádió célja elsőként az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a emberiség többi rétegéhez. Ugyanakkor az online rádióhallgatók rengeteg jól ismert felvételt hallgassanak

Rádió online - Sajnos Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban. Ennek ellenére van ez így, hogy ma már sok helyen található érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a sérült emberek világát.

Az online rádió csapatának alapvető, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje sérült embertársait. Fontos céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják megmutatni tehetségüket. Online rádió hírek a lepesradio.hu weblapján. Aki ennek az online rádió adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint látó munkatársainak.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-01-25 14:45